Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm is een reeds bekend skigebied voor de gemiddelde Nederlandse wintersporter. Het skigebied met ruim 270 kilometer aaneengeschakelde pistes en 60 gezellige berghutten is zowel voor beginners als de gevorderden een prima speelterrein.

De grote kracht van Saalbach-Hinterglemm is de mogelijkheid voor het skiën van een complete ronde, waarbij de plaatsen Saalbach, Hinterglemm, Vorderglemm, Leogang en ook Fiberbrunn bereikt kunnen worden.

Hotel Hinterglemm

GOLLINGER HOF Direct in het centrum en nabij diverse skiliften op loopafstand. Skiën tot in het dorp.

LINDEN HOF Gratis skibus voor de deur, rustig gelegen, sauna en infraroodcabines

Bekijk meer hotels in Hinterglemm >>

Last minutes Saalbach-Hinterglemm


Last minute Saalbach Hinterglemm – Vrijuit

Ski- en snowboard les

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om ski- of snowboard les te volgen. Voor zowel beginners als gevorderden zijn groepslessen en privé leraren te reserveren.
Skischule Activ – Hinterglemm
Snow and Fun – Hinterglemm
Skishule Saalbach – Saalbach
Skiszene Altenberger – Leogang
Skischule Heugenhauser – Vorderglemm

Après Ski

Voor de aprés ski komt u in Saalbach en Hinterglemm niks tekort. Zowel op de piste als in de dorpen zijn grote en nette uitgaansgelegenheden. Bekende bars zijn onder andere de GoSSstall, het Après Skipaleis en de Tanzhimmel.

Overnachten

Uw verblijf in Saalbach-Hinterglemm kunt u op vele manieren organiseren. U vindt een ruime variëteit aan Hotels en pensions in diverse prijsklassen. Wilt u direct aan de piste verblijven? Bekijk dan de websites van hotel Gungau, hotel Zwölfer, of het Alpine Palace.

Buiten de piste

Naast wintersport op de piste kunt u zich in Saalbach-Hinterglemm vermaken op verschillende manieren. Zo zijn er wandelpaden, langlauf loipen en kunt u een tocht maken met een arreslee. Saalbach-Hinterglemm is een gebied waar zeker de nadruk ligt op sportief vermaak op de pistes. Tijdens uw vakantie kunt u de sportieve activiteit afwisselen met wandelroutes of een uitstapje naar Zell am See.Voor een wandelvakantie in de winter kunt u beter uitwijken naar een ander gebied.

Links

VVV Saalbach