Montafon

Montafon – beleef echte bergen!

Bekijk en boek direct een lastminute Montafon

Het prachtige Montafon vindt u in Vorarlberg vlakbij de grens met Zwitserland. Het dal is prima te bereiken door de ligging op slechts 15 minuten van de autobahn. Het Montafon is een weids dal en biedt een groot skigebied, moderne liften, vele wandelwegen, mountanbike trails en diverse zwembaden en speelplaatsen voor de kinderen.

De aanwezigheid van veel ongerepte natuur is zowel voor de zomer als de wintergast een verademing. Sport en ontspanning gaan in dit dal goed samen. Bijzonder aan Montafon is dat het dal leeft, zowel in de zomer als in de winter zijn er niet alleen toeristen, maar er wonen ook veel mensen en ook veel kinderen. Dit zorgt ervoor dat u echt kennis maakt met Oostenrijk en niet slechts met een toneelstukje dat de grote hotels zo graag voor u opvoeren.

Montafon is een mooie vakantiebestemming waarbij u de verschillende bergsportdiciplines prima kunt beoefenen. Of het nu zomer of winter is in Montafon is het jaarrond gezellig.

Wanneer u een passende accommodatie in montafon zoekt dan kunt u kijken op AppartementMontafon.nl

Ferienwohnung Montafon

Zoek je een Ferienwohnung in Montafon? Dan zul je de beste opties vinden op het internationale portaal FerienwohnungMontafon.com

Last minutes Montafon

Verwall

Heerlijke vakantiewoning voor 4 personen in het hart van Montafon. 70m2, vloerverwarming, terras, bushalte voor het huis en een prachtig uitzicht.

Drei Türme

Luxe en moderne vakantiewoningen met terras tuin en vloerverwarming aan de skiroute

Haus Heidi Schruns

Een voormalig pension, omgebouwd tot appartmentencomplex op een perfecte centrale locatie midden in Schruns

De grootste plaats van het gebied is Schruns. Een kleine alpenstad met een authentiek centrum en diverse hotels en restaurants. Voor het shoppen kunt u terecht in het winkelcentrum of één van de winkeltjes in het dorp.
Komt u niet met eigen vervoer, dan kunt u bijvoorbeeld met de trein komen tot aan Schruns.