Ischgl

Bij het binnenrijden van Ischgl, weet u eigenlijk al genoeg, dit is het perfecte wintersportplaatje!

Ischgl is een groot dorp met zeer veel hotels, pensions, restaurants en uiteraard diverse winkels voor sport en luxe artikelen.

Ischgl is gebouwd op meerdere hoogtelagen en de typisch Oostenrijkse stijl wordt niet vergeten! Daarbij doet het gehele dorp zijn uiterste best de sfeer hoog te houden met prachtige verlichting.

Last minutes Ischgl

Wanneer u met de lift omhoog gaat valt u in de volgende verbazing. Het skigebied is groot en bevat mooie brede pistes tot aan Samnaun Zwitserland. In het centrum van het skigebied bevindt zich de Idalp, een restaurant met 480 zitplaatsen om de grote stroom aan toeristen te kunnen bedienen. Uiteraard vindt u op verschillende pistes nog meer grote restauraties zoals Sattel, een prachtig panorama restaurant naast het bergstation van de grote doppelstöckige pendelbahn vanuit Samnaun.

Vanaf de piste heeft u prachtig uitzicht over de omliggende bergen en dalen in Oostenrijk en Zwitserland. Via de Palinkopf kunt u tevens afdalen naar Samnaun in Zwitserland, waar u belastingvrij kunt shoppen. Let wel op uw tijd want u moet ook weer terug naar Ischgl voordat de liften sluiten.

Het centrum en de liften van het dorp zijn prima te bereiken vanaf de piste. Let wel even goed op welke afslag u moet hebben. Bent u beginner en/of zijn de pistes wat ijzig, dan kan een talfahrt met de bergbahnen een weloverwogen besluit zijn.

Apres ski vindt u door het gehele dorp bij tenten zoals de Kuhstall, Fire und Ice, hotel Elizabeth of hotel Nevada.

Hotels in Ischgl

Wanneer u een gedegen hotel zoekt in Ischgl dan kunt u een blik werpen op www.hotelischgl.nl. Deze website toont u hotels en laat u eenvoudig zoeken in diverse populaire categoriëen zoals hotels aan de piste, in het centrum of hotels met bijvoorbeeld een wellnessruimte of hotelbar. Selecteer wat u belangrijk vindt en krijg direct een overzicht van de best aansluitende opties.